we zijn open vanaf 08:30

Sigma Perfect Matt: geen strepen, geen stress!

Vandaag de dag stellen we steeds meer eisen aan de esthetische aspecten van onze wanden en plafonds. Daarom heeft Sigma Perfect Matt ontwikkeld. Een matte muur- en plafondverf met een perfect eindresultaat omdat de verf tijdens de droging streep loos in elkaar over vloeit.

Sigma Perfect Matt is een universeel inzetbare, water gedragen muur- en plafondverf voor binnen. Dankzij de unieke ‘Smooth Layer Technology’ krijg je gemakkelijk een perfect egale afwerking. Door een aantal unieke eigenschappen van Sigma Perfect Matt zie je geen aanzet en ook geen baanvorming. De lange opentijd van deze verf werkt hier ook aan mee.

Maar dit nieuwe Sigma-product heeft nog meer voordelen. Want behalve dat deze verf in vrijwel alle kleuren is te mengen, kun je beschadigingen heel gemakkelijk bijwerken met wat verdunde Sigma Perfect Matt. En door de hoge schrobklasse, kan de verf op de muur ook worden schoongemaakt. Vaak is dan het nadeel dat dat deel gaat opglanzen, maar ook dat is bij Sigma Perfect Matt niet het geval. 

Met Sigma Sigma Perfect Matt wordt het verven van een matte, strakke en egale muur voor iedereen een fluitje van een cent!

blog: <b>Mat en strak</b>, voor minder doe ik het niet!

blog: Mat en strak, voor minder doe ik het niet!

S2U Nova; de keiharde <b>lak</b> voor <b>binnen</b>

S2U Nova; de keiharde lak voor binnen

Sigma, S2U Nova <b>traplak</b>, keiharde lak <b>voor op de trap</b>

Sigma, S2U Nova traplak, keiharde lak voor op de trap