we zijn open vanaf 08:30

Luxaflex | horren | Decokay

Ongestoord genieten van frisse lucht

In uw huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Het meeste belangrijke hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten houdt. Luxaflex® Horren zijn hiervoor de ideale oplossing en bieden voor vrijwel ieder raam of deur volop mogelijkheden.

Alle Luxaflex horren worden voor u op maat gemaakt van, uiteraard, alleen de beste materialen. Bij Decokay laten wij u graag de verschillende stoffen, bedieningssystemen en afwerkingen zien, zodat u kunt kiezen wat u mooi vindt. Op basis van uw keuzes ontvangt u van decokay een passende offerte.

Profielkleuren
De Luxaflex® profielen zijn standaard in 4 kleuren beschikbaar. Bij de Luxaflex® inzethorren zijn er zelfs 6 kleuren beschikbaar. Op aanvraag zijn ook alle RAL kleuren mogelijk.

Het gaas
Afhankelijk van het gekozen Luxaflex® model kunt u kiezen uit meerdere soorten gaas in verschillende kleuren, dessins en structuren. Het Luxaflex® gaas voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot kwaliteit en duurzaamheid. De structuur is dusdanig fijn dat zelfs de kleinste insecten er niet doorheen kunnen.

Een <b>luxaflex®</b> hor ervoor, insecten buiten (blog)

Een luxaflex® hor ervoor, insecten buiten (blog)

Luxaflex Plissé Hordeur

Luxaflex Plissé Hordeur

Bij Luxaflex heeft u keuze uit twee typen Plissé hordeuren. Bij beiden is het gaas duidelijk zichtbaar en gevouwen. De Luxaflex hordeuren kunnen op elke gewenste stand blijven staan, zijn zeer kindvriendelijk en rolstoelvriendelijk. De moderne Plissé hordeur Designa van Luxaflex, valt op door de geruisloze bediening.

Luxaflex hor
Plissé hordeur Luxaflex <b>Designa</b>; uniek in zijn soort

Plissé hordeur Luxaflex Designa; uniek in zijn soort

Luxaflex rolhordeur

Luxaflex rolhordeur

De luxaflex rolhordeur is een windvaste solide rolhordeur. De hordeur is zeker ook geschikt voor grotere oppervlaktes.

Luxaflex inzethor

Luxaflex inzethor

De Luxaflex inzethor heeft veelzijdige inbouwmogelijkheden, binnen of buiten, en heeft uiterst geringe inbouwdiepte. De hor kan in draai-kiepramen zonder te boren of schroeven gemonteerd worden.

Luxaflex vaste hor

Luxaflex vaste hor

Een Luxaflex vaste hor is zeer geschikt bij geringe kozijndiepte, de hor wordt vlak tegen het kozijn gemonteerd.
Naast de vele verschillende toepassingen is deze vaste hor zowel binnen als buiten te plaatsen.

Decokay gaas; Polltex

Decokay gaas; Polltex

Polltex Filtert pollen uit de lucht, waarmee de kans op hooikoortsverschijnselen vermindert.

Luxaflex; <b>Profielkeuren</b>

Luxaflex; Profielkeuren

Luxaflex rolhor

Luxaflex rolhor

Het eigentijds design, van de Luxaflex rolhor, is in diverse uitvoeringen beschikbaar en geschikt voor dakramen en bijna elk raam. Het door Luxaflex gepatenteerde systeem verzorgt een geluidsarme bediening.